asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

trump biden soočenje
Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej uživajo le dresirani pujsi

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert Roškar razkril, ali si želi poroke

24. 6. 2024; 12.15
Avtor: K.M.
Tisti dnevi v mesecu, robert roškar

Voditelj Robert Roškar je gostoval v podcastu Tisti dnevi v mesecu. foto: TDM

Roškar se je med snemanjem podkasta Tisti dnevi v mesecu odlično počutil in marsikatero podrobnost iz zasebnega življenja v javnosti delil prvič.

Voditelj na Radiu 1, Robert Roškar zelo redko gostuje v podkastih, kjer bi delil podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. A tokrat je naredil izjemo, saj so dekleta iz podkasta Tisti dnevi v mesecu njegove sodelavke in prijateljice. Ko so Vesna, Barbara, Kaja in Lara razmišljale, katerega gosta bi povabile na vroči kavč za finalno epizodo prve sezone, ni bilo dileme – to je lahko samo eden in edini 'kralj dilem' v Sloveniji, voditelj Robert Roškar.

Roši, kot ga dekleta prijateljsko kličejo, je na pogovor pristal brez oklevanja, saj se s simpatičnimi dekleti odlično razume in se velikokrat družijo tudi izven službe. Roškar se je med snemanjem odlično počutil in marsikatero podrobnost iz zasebnega življenja v javnosti delil prvič. Ko ga je voditeljica Vesna Ban vprašala, če bi se kdaj poročil, je izstrelil kot iz topa: »Ja bi se. Rad bi poroko, ki je malo nekonvencionalna. Taka, kot sem jaz. Da bi imel kakšno čudno torto ali kaj podobnega. Bi pa se poročil maja, ker mi je zelo hitro vroče in se zelo potim. In tudi ne želim, da je svatom vroče, ko plešejo. Najverjetneje se bom poročil maja, prva polovica maja je idealna,« je razkril Roškar.

Delil pa je še marsikatero pikantno podrobnost. Poleg tega se je v podcastu še nekaj zgodilo prvič. Roškar se je vsedel na voditeljski stol in dekletom postavil pikantne dileme, ki so povzročile veliko smeha, pa tudi zgražanja. S to epizodo se Tisti dnevi v mesecu, ki imajo že več kot milijon in pol ogledov na YouTube-u, poslavljajo čez poletje. Jeseni pa se zgovorna dekleta znova vračajo in obljubljajo še več vročih in sočnih tem ter zanimivih gostov.

prejšnji članek
Recept za slastne marinirane sardele
Kulinarika
Recept za slastne marinirane sardele
naslednji članek
Plesalka šova Zvezde plešejo pričakuje prvega otroka
Resničnostni šovi
Plesalka šova Zvezde plešejo pričakuje prvega otroka