stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Plaz kritik: Lindsey Vonn "izvedla Ilko"

5. 4. 2017; 12.23
Avtor: R.T.
Lindsey Vonn

Lindsey Vonn foto: Facebook

Nekateri oboževalco so ameriški smučarki namenili precej pikre besede.

Smučarske sezone je konec, dekleta in fantje svetovne smučarske karavane pa že kujejo načrte za novo sezono. No, vmes je nekaj časa tudi za prijetnejša opravila.

Ilkina zdaj že znamenita akcija za zbiranje všečkov. foto: facebook

Lindsey Vonn se je tako odločila, da bo (delno) izvedla Ilko Štuhec in se je pred fotografski aparat postavila v smukaški drži in brez smučarskega dresa. Natančneje, brez vsakršnega kosa obleke. Saj se spomnite Ilke Štuhec, ki je  - v zdaj že davni zgodovini - zbirala všečke s fotografijo, ko se je zdelo, da je gola stala v smukaški drži na postelji, napis pa je komaj prekrival "občutljive dele telesa"? Kasneje je Ilka zagotovila, da med fotografiranjem ni bila gola. 

Na Lindsey, ki je objavila otografijo na facebooku, pa se je usul pravi plaz kritik. Nekdo ji je svetoval, naj odpusti menedžerja, saj je šlo za slabo, neumno, odvečno in obupano odločitev, ki je pod njenimi dosežki, drugi so dopisoval, da se je čas njenih zlatih športnih uspehov iztekel in da mora zaradi tega očitno za denar prodajati svojo seksualnost. Tretji so ji očitali, da je idol otrok in mladih, zato tega ne bi smela početi, četrti pa so Lindsey podprli. 

Očitno pa nekateri njeni oboževalci ne spremljajo redno promocijskih akcij Vonnove. Gole fotografije namreč niso nove, ampak jih je Lindsey posnela in objavila ob lanskem izidu knjige Strong Is The New Beautiful in motivacijskega filmčka za ohranjanje telesnih zmogljivosti.  Z golimi fotografijami želi svetu sporočiti, da sprejmejo naravno lepoto, uživajo zdravo hrano in negujejo svojo moč. No, glede na zadnje odzive, jo na tem področju očitno čaka še kar nekaj dela.

prejšnji članek
Romantično praznovanje 9 obletnice poroke Beyonce in njenega moža
Svet slavnih
Romantično praznovanje 9 obletnice poroke Beyonce in njenega moža
naslednji članek
Bizovičar o Niki Ambrožič Urbas: Naši gledalci ugasnejo zvok, ko te slišijo
Resničnostni šovi
Bizovičar o Niki Ambrožič Urbas: Naši gledalci ugasnejo zvok, ko te slišijo