nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Kumer tekmoval s Tino Maze in Kostelićema

14. 8. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Domen Kumer

Domen Kumer foto: Promocijski material

Slovenski glasbenik Domen Kumer je kot najstnik treniral smučanje, a danes priznava, da ni bil rojen za vrhunski šport. Oči so mu odprla tudi tekmovanja s Tino Maze ter Ivico in Janico Kostelić.

"Nisem bil rojen za vrhunski šport, sploh pa ne za smučanje. Ko sem imel 16, 17 let, sem spoznal, da nisem talentiran za ta šport. Nisem imel niti pravega občutka, ki ga moraš imeti v nogah. Nisem ga čutil tako, tako kot na primer čutim glasbo," je Domen Kumer povedal za Novice Svet 24 in dodal: 

"Saj kot otrok še ne veš, da ne boš dober, ko odraščaš, pa počasi v sebi prepoznaš neke druge talente. Ko se pogovarjaš s prijatelji smučarji, s katerimi smo skupaj trenirali kakih 200 dni na leto ali več, vidiš, kako ta šport čutijo tisti, ki so res talentirani zanj, kako o tem drugače razmišljajo. Pri smučanju je to zelo očitno. Na primer, sem isti letnik kot Tina Maze, skupaj sva tekmovala na regijskih tekmah, in dve sezoni sem treniral s Kostelićema – pri njih si že takrat zaznal, da so rojeni za smučanje. In ko potem vidiš takšno razliko in njihove rezultate, veš, da se ti pač nisi rodil za to in je le še vprašanje časa, kdaj si to priznaš. Jaz sem raje kakšno 'zašpilal' kot smučal. (smeh) Tako kot oni smučanje jaz čutim nekatere stvari v glasbi."

Celoten intervju, v katerem je spregovoril tudi o smrti očeta, si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. 

prejšnji članek
Gordana Grandošek Whiddon iz Londona direktno na dopust na Hrvaško
Svet slavnih
Gordana Grandošek Whiddon iz Londona direktno na dopust na Hrvaško
naslednji članek
Tako Nuša Derenda ohranja mladosten videz
Svet slavnih
Tako Nuša Derenda ohranja mladosten videz