pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska smučarka se je z 20 let starejšim razveselila prvega otroka

24. 9. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Maruša Ferk

Maruša Ferk je prvič postala mamica ... razveselila se je ... foto: Profimedia

Nekdanja slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica, novico pa je potrdila tudi na družbenem omrežju. Čestitamo!

Nekdanja slovenska smučarka Maruša Ferk poročena Saïoni je potrdila, da je prvič postala mamica. Rojstva prvega otroka se je razveselila z možem, francoskim smučarskim trenerjem in nekdanjim francoskim reprezentantom Christopherjem Saïoninijem. Novico sta včeraj potrdila na družbenem omrežju, ob objavi prvih fotografij pa sta zapisala: "Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se veliko ukvarjala s športom." Ob tem sta še potrdila, da se je deklica rodila v četrtek, 21. septembra. 

Maruša, ki je svojo športno pot zaključila marca lani, se je poročila poleti leta 2020. Največji karierni uspeh 34-letne smučarke, 35. rojstni dan bo praznovala v sredo, je sicer tretje mesto v svetovnem pokalu iz slaloma v Nemčiji. Njen mož je nekdanji francoski smučar in trener, 54-letni Christophe Saïoni. Francijo je leta 1998 in leta 2002 zastopal tudi na olimpijskih igrah. 

prejšnji članek
Recept: Kisla juha z gobami
Kulinarika
Recept: Kisla juha z gobami
naslednji članek
Nekdanja tekmovalka MasterChefa prvič postala mamica
Svet slavnih
Nekdanja tekmovalka MasterChefa prvič postala mamica