pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po številnih pritožbah Andrej Stare ne bo komentiral ekipne tekme

28. 1. 2024; 02.02
Avtor: K.M.
Andrej Stare

Andrej Stare foto: Nataša Juhnov

Po sobotnem prenosu tretje serije posamične tekme svetovnega prvenstva v smučarskih poletih so se v javnosti pojavili številni negativni odzivi na komentiranje Andreja Stareta. Tu so prve neuradne posledice.

Danes je na sporedu še zadnje tekmovanje na letošnjem svetovnem prvenstvu v poletih v avstrijskem Kulmu. Slovenska reprezentanca brani naslov svetovnega prvenstva, saj so leta 2022 v sestavi Domen in Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek slavili v Vikersundu. Nesrečnega poškodovanega Laniška bo na današnji tekmi zamenjal Lovro Kos. Je pa na današnji tekmi prišlo do še ene menjave in sicer v komentatorski kabini. 

Po tekmi je slovenska javnost bolj kot razplet posamične tekme komentirala sam prenos slovenske javne televizije, natančneje delo uradnega reporterja Andreja Stareta. Uporaba neprimernih besed oziroma tujih izrazov, slabo spremljanje tekme in predvsem dvom, da je bil na opravljanje dela popolnoma pripravljen. Številni so celo namigovali, da je bil na svojem delovnem mestu v stanju, ki za to ni primerno. RTV Slovenija se uradno sicer ni odzvala, je pa naredila zgovorno potezo, saj bo današnjo tekmo komentiral Aleš Potočnik

prejšnji članek
Je za odvečne kilograme kriva počasna presnova?
Zdravje
Je za odvečne kilograme kriva počasna presnova?
naslednji članek
Vraščene dlačice – kaj storiti?
Moda&Lepota
Vraščene dlačice – kaj storiti?
#obraziavenija
obraziavenija