pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Materina ljubezen: Igralec kljub slavi skromen in skrivnosten

22. 10. 2023; 12.00
Avtor: S.D./revija Lady
Erol Gedik33

Erol Gedik foto: zajem zaslona

Vloga pozornega očeta Murata v seriji Materina ljubezen ga je izstrelila med zvezde ne le v domovini, temveč tudi zunaj meja Turčije.

Erol Gedik je vedel, da bo vloga v turški nadaljevanki Materina ljubezen spremenila njegovo življenje v trenutku, ko je prebral scenarij. Kako tudi ne, saj ima v seriji vlogo karizmatičnega, čednega in uspešnega poslovneža, ki ima nadvse rad svojo družino in je pripravljen dati svoje življenje za hčerino zdravje. Njegov televizijski junak Murat namreč po tem, ko mu žena umre v prometni nesreči, ostane sam s hčerko, ki doživi srčni infarkt, ko izve za mamino smrt. Seveda si Murat zada, da bo naredil vse, da bo njegova hčerka srečna. Se pa njegovo življenje korenito spremeni, ko sreča mlado žensko Nazil, ki je na las podobna njegovi pokojni ženi Cemre.

Priljubljena turška serija Materina ljubezen foto: Promo foto

Erol je vlogo sprejel brez razmišljanja, omenjena serija pa je njegovo ime ponesla tudi v tujino in predvsem v Španiji ima zvezdnik zdaj velik krog svojih oboževalcev. Ni pa bila igra prva odločitev v življenju igralca, ki je septembra dopolnil 43 let. Od mladih nog je bil namreč navdušen športnik in je celo zaključil študij športne vzgoje na športni univerzi Marmara. Med študijem se je veliko ukvarjal za deskanjem na snegu in različnimi borilnimi športi, potem pa se je v njem prebudila želja, da bi se posvetil igralstvu. Z Materino ljubeznijo je postal eden najbolj priljubljenih igralcev v Turčiji, ki pridno skrbi tudi za svoja družbena omrežja, na katerih objavlja svoje fotografije. Kljub razvpitosti pa je njegovo zasebno življenje še vedno zavito v tančico skrivnosti. Menda ima navado, da ko med intervjuji beseda nanese na njegovo ljubezensko življenje, preprosto utihne in ne izgovori niti besede.

prejšnji članek
Kurja polt in solze ob pogledu Tima Marovta na ljubljanskem maratonu
Svet slavnih
Kurja polt in solze ob pogledu Tima Marovta na ljubljanskem maratonu
naslednji članek
Zaljubljena Katarina Čas: S fantom že živita skupaj
Svet slavnih
Zaljubljena Katarina Čas: S fantom že živita skupaj