franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Strup za spermije

21. 7. 2016; 01.30
Avtor: A.P.
moški
Rezultati najnovejšega raziskovanj so pokazali, da ima prehrana pomemben vpliv na reproduktivno zdravje, še posebej moško.

Ameriški znanstveniki so odkrili, da imajo moški, ki konzumirajo veliko ogljikovih hidratov in mlečnih proizvodov slabšo kvaliteto sperme. Posledično to pomeni tudi, da taka sperma škoduje tudi ženskam, ki si želijo oploditve in vitro.

Ogljikovi hidrati so preprosto rečeno škrob, ki ga naše telo med prebavljanjem pretvarja v sladkor. Riž, testenine, kruh, krompir in druga škrobna živila vsebujejo velike količine ogljikovih hidratov. Čeprav veliko diet popolnoma izključuje ogljikove hidrate iz prehrane, to ni nujno zdravo. Enostavno izberite ogljikove hidrate, ki so zdravi in vaš problem bo rešen.

Kako to storiti?

- Namesto krompirja uporabite zelenjavo. Če imate priložnost, namesto krompirja raje pripravite cvetačo, brokoli, zelje ali repo. Skuhajte jih in pripravite pire, začinite jih po okusu, tako kot bi storili s krompirjem. Ni potrebno, da krompirja ne uporabljate več. Če je pripravljen v normalnih količinah in na dober način, je lahko izredno hranljiv in koristen za organizem

- Polnozrnat kruh namesto belega kruha. Pozabite na bel kruh in pecivo. Za vaše zdravje je bolj priporočljiv polnozrnat kruh.

- Polnozrnate testenine. Če vzamemo v zakup, da nam današnji način življenja ne omogoči veliko časa za kuhanje, so testenine stvar, ki so skuhane hitro in jih lahko pripravite na miljon načinov. Namesto belih uporabite polnozrnate testenine ali pa špinačne. Razlika v okusu ni velika, z omako lahko postanejo vaša najljubša kombinacija.

prejšnji članek
Najboljši in najslabši položaji v postelji
Zdravje
Najboljši in najslabši položaji v postelji
naslednji članek
Bije težko bitko z rakom, svet ganila s to fotografijo
Svet slavnih
Bije težko bitko z rakom, svet ganila s to fotografijo