pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Preobrazba najboljše barmanke na svetu

28. 3. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
PROJEKT DIVA DARKA K 2
Iz delavne obleke zdrsnila v drzen lik pop ikone …

V oddaji projekt Diva so tokrat poskrbeli za popolno preobrazbo državne prvakinje v pripravi koktajlov in najboljše ženske barmanke na svetu. Kreativna ekipa je Drago Kepeš popeljala skozi preobrazbo, tekom katere so se poskušali približati videzu pop ikone Madonne, oz. drznemu liku, ki ga upodablja v videospotu Vouge.

Draga Kepeš foto: Planet TV

49-letnica Madonno že od nekdaj občuduje. Kot pojasnjuje, pevka predstavlja vse, kar si tudi sama želi biti. Madonna je namreč močna, emancipirana ženska, ki nikomur ne dovoli, da bi jo ponižal, in si vedno drzne izstopati. “Zame je carica. Šla je skozi različna obdobja in se obdržala na sceni!''

Kreativna ekipa foto: Planet Tv

Kreativna ekipa je sledila Draginim željam in ustvarila novo podobo, tekom katere so se poskušali čimbolj približati videzu iz videospota, tako s preobrazbo kot s končno fotografijo. Draginih las sicer niso pobarvali na svetlo, saj slednje ne bi pristajalo njenemu tenu kože. So jih pa podaljšali in spela tako, da je dobila valovito pričesko, z lasmi, počesanimi na stran, kot jih je nosila Madonna v spotu za Vogue. ''Empera je poskrbel za bleščeč očesni mejkap v zlatih odtenkih, koži dodal sijaj in izbral drzno rdečo šminko. Lucija Gubenšek pa je Drago oblekla v klasično kombinacijo v črne in bele ter dodala korzet in kravato in s tem pričarala videz in vzdušje Madonninega videospota,'' pojasnjujejo na Planet TV.

Madonna v videospotu Vouge. foto: YouTube

Vam je preobrazba všeč? Zaupajte nam v komentarju …

prejšnji članek
Hčerka Demi Moore se je za oboževalce slekla do golega
Svet slavnih
Hčerka Demi Moore se je za oboževalce slekla do golega
naslednji članek
Največji ponos Boštjana Romiha
Svet slavnih
Največji ponos Boštjana Romiha
#obraziavenija
obraziavenija