901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Borovnice za močnejše nohte in lepše lase

28. 6. 2020; 04.00
Avtor: T.G.
ameriške borovnice

foto: arhiv

Vas zanima, kaj morate jesti, da bodo vaši nohti in lasje videti boljše?

Se vam zdi, da ne glede na to, kaj počnete, vaši lasje niso tako bujni in lepi kot bi želeli, prav tako pa vam težave povzročajo lomljivi nohti? Morda pa se ne prehranjujete pravilno! Razkrivamo hrano, ki – tako pravijo lepotni strokovnjaki – dela čudeže za lase in nohte.

Borovnice! Antioksidanti v borovnicah ščitijo vaše telo pred škodo, ki jo povzročajo prosti radikali. Prosti radikali vplivajo prav na vse celice v vašem telesu – tudi na tiste v laseh in nohtih!

Sirotka! Keratin je tista snov, zaradi katere so nohti in lasje močni, da bi ga proizvajali, pa vaše telo potrebuje proteine. Če jih ne dobi dovolj, lahko vaši lasje veliko počasneje rastejo ali začnejo izpadati. Sirotka je velik vir proteinov, zato naj po pogosto dodana na vaš jedilnik.

Rdeče meso! Če niste ravno ljubiteljica sočnih zrezkov, naredite kdaj pa kdaj izjemo in si privoščite kakega – ni treba, da ga uživate vsak dan, enkrat ali dvakrat na teden bo dovolj za rezultate. Rdeče meso je bogato s proteini, ki bodo okrepili vaše lase in nohte. Če so vaši lasje izjemno tanki, imate morda premalo železa in tudi tukaj vam bo rdeče meso pomagalo!

prejšnji članek
V fantovskem bendu se ne vidi, ker so tam 'suhcani fantki'
Svet slavnih
V fantovskem bendu se ne vidi, ker so tam 'suhcani fantki'
naslednji članek
Izotonik iz zelenega čaja čisti telo, jabolčni vam prežene utrujenost
Svet slavnih
Izotonik iz zelenega čaja čisti telo, jabolčni vam prežene utrujenost