stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Najboljše vzmetnice izdelane po fizionomiji vašega telesa

14. 4. 2023; 11.29
Avtor: Oglasno sporočilo
leticia
Najboljše vzmetnice so tiste, ki se izdelajo butično – glede na fizionomijo vašega telesa. Čas, da jih spoznate ter si zagotovite 100% kvaliteten spanec za naspana jutra.

Najboljše vzmetnice so tiste, ki se izdelujejo butično oz. neserijsko - glede na kupčeve telesne lastnosti (širina ramen, bokov, teža, višina …), najpogostejši spalni položaj, morebitne zdravstvene posebnosti in želje po udobju – trdo, srednje ali mehko. Pri tem pa je seveda pogoj, da se pri izdelavi uporablja izključno kakovostni, prožni, zračni, trajnostni in uporabnikom varni materiali.

Ne le obleka, tudi najboljša vzmetnica je lahko dandanes izdelana po meri

Vzmetnice so dandanes na voljo na vsakem koraku in prav vse se pogosto oglašujejo kot najboljše. Pa so res? Morda za peščico ljudi, ki jim odgovarja prav tisto konkretno udobje. Ob morebitni slabši kvaliteti materiala žal le kratek čas.

Najboljša vzmetnica bo ukrojena posebej za vas

Ker je vsak med nami edinstven oz. unikaten s svojimi specifičnimi telesnimi lastnostmi, potrebami in željami glede udobja, je za udoben spanec nujen nakup kvalitetne vzmetnice, ki nastaja na slovenskih tleh – vzmetnica Leticia. Zaradi inovativnega pristopa pri sami izdelavi, vam bo vzmetnica Leticia zagotovo odgovarjala v vseh pogledih. Gre za ležišče po meri, ki bo »ukrojeno« po meri vašega telesa, navad in želja.

Izdelava najboljše vzmetnice po meri poteka v Ljubljani

Sama izdelava poteka pod okriljem izkušenih šivilj, tapetnikov in mizarjev kak kilometer stran od Spalnega centra Maremico, kjer lahko najboljše vzmetnice tudi pobliže spoznate in jih preizkusite. Na voljo vam bodo tako v klasičnem posteljnem okvirju, kot tudi v izvedbi oblazinjene BoxSpring postelje.

Znanje, izkušnje in napredna tehnologija SmartBed je ključ do izdelave najboljše vzmetnice

Napredna tehnologija je zadnja leta prisotna tudi v spalni industriji. In prav je tako, saj smo naročniki, ki zase želimo najboljšo vzmetnico, posledično v veliki prednosti. Sploh, če napredno tehnologijo SmartBed uporabljajo in izvajajo strokovnjaki iz podjetja Maremico, ki imajo za sabo več kot 28 let izkušenj na področju razvoja in izdelave vzmetnice Leticia, vodnih postelj Lectus in modernih oblazinjenih BoxSpring postelj.

Najboljše vzmetnice za ljubitelje trde vzmetnice, srednje in mehke vzmetnice

Za ljubitelje trde vzmetnice izdelava poteka tako, da se spodnji sloj vzmetnice izdela in modularno nastavi upoštevajoč telesne karakteristike naročnika. Prav tako trdota vrhnjega sloja. Enako velja, če vam je ljubše spati na mehki vzmetnici.

Svoboda glede izbire udobja in podpore hrbtenice je dandanes zares osvobajajoča. Vse kaže, da z nakupom najboljše vzmetnice Leticia, izdelane po meri vsakega naročnika posebej zagotavlja, da zares ne morete zgrešiti.

prejšnji članek
Saša Lendero obžalovala, da je prišlo do ločitve
Svet slavnih
Saša Lendero obžalovala, da je prišlo do ločitve
naslednji članek
To je razlog, da Saše ne želijo v skupini
Resničnostni šovi
To je razlog, da Saše ne želijo v skupini