nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Dan miganja ZAME v znamenju odličnih vadb, predavanj in sonca

22. 9. 2023; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
1694993325-dsc07798-1694993113393
Prejšnji konec tedna smo v Arboretumu Volčji Potok že peto leto zapored bili priča čudovitemu dogodku Dan miganja ZAME in za mojo družino, ki ga zavarovalnica Generali pripravlja skupaj z našo medijsko hišo.

Sončna sobota je v Arboretum Volčji Potok privabila obilico ljudi, ki so v objemu narave lahko uživali v vadbah vrhunskih voditeljev in prisluhnili predavanjem številnih predavateljev z različnih področij. Prešerno vzdušje se je začelo nekaj po 11. uri, ko se je začel dogodek na zdaj že tradicionalni trasi. Tokrat so zraven velikega odra in predavanj organizatorji postavili še oder za otroke, ki je poskrbel za čudovit otroški živžav, ni pa manjkalo niti veselja niti iskric v očeh.

Pestro dogajanje na glavnem odru

Na glavnem odru, ki je bil namenjen vadbam, so se predstavili: Alenka Ružič Jovović z vadbo VIIT, sledili so miofascialni pilates in vaje za medenično dno, ki jih je pripravila Špela Jakša, ter vadba FITMAMI Nuše Gnezda. Nato je sledil kratek premor, v katerem so se otroci pomerili v Levčkovem teku, zaposleni in vaditelji pa so se zatem z otroki pomerili še v vlečenju vrvi. Seveda je bila premoč na strani otrok, ki so slavili s 3 : 0 in tako dan naredili popoln. Zatem je sledil drugi sklop vadb, začenši z Janom Kovačičem in vadbo Reset Workout. Tudi plesa ni manjkalo, za dobro vzdušje tako med mladimi kot manj mladimi so poskrbele Zumbalicious Crew, sledila pa je še vadba Own Flow, ki jo je pripravil Tomaž Debevec po vzoru Anžeta Spreizerja.

Nepozabna zabava na otroškem odru

Za nepozabno zabavo na otroškem odru je poskrbel Rok Terkaj, bolj znan pod umetniškim imenom Trkaj, ki je pripravil glasbeno predstavo za otroke. Tako ni manjkalo plesa in petja, ki se je nadaljevalo pod taktirko Azre Pucko in plesne šole Libero Dance Center. Otroci so se tako naučili novih plesnih korakov in spoznali čudoviti svet plesa.

Bogata paleta predavanj

Pod mističnim šotorom so potekala predavanja, ki so jih pripravili Špela Jakša, ki je govorila o posledicah prenapetega medeničnega dna, Ana Marija Mihelič je pripravila predavanje z naslovom Boj se sladkorja, ne maščobe: glukozi prijazno je nova črna. Parbati, ime, pod katerim se skrivata Ines Pusovnik in Nastja Starčič, sta pripravili predavanje o tem, kako nahranimo svoje hormone, Miha Koncilija pa je v predavanju združil celotno kolesarko abecedo: Vse o kolesarstvu od A do Tadeja Pogačarja. Prisluhnili smo predavanju Zdravstvenega doma Kamnik, kjer sta Simona Krumpestar in Petra Pir pripravili predavanje o materinstvu in spremembah, ki jih to prinaša, čudovito pa je predavanje nadaljevala Aleksandra Klopčič z Javnega zavoda Mala ulica na temo Vloga odraslih pri razvoju otrokovih možganov. Dan smo sklenili z Matjažem Šerkezijem in predavanjem, namenjenem vsem, ki se radi odpravljajo v hribe, Quo vadis, dragi planinec – o varnejšem obiskovanju gora.

Dogodek so pospremili tudi številni sponzorji in tako na samem prizorišču ni manjkalo številnih stojnic. Obiskovalci so se lahko ustavili na stojnici podjetja Favn z naravnimi izdelki za nego po športnih aktivnostih, Čokolino Dark je poskrbel za okusen zajtrk, Zlato polje pa za okusno malico.

Irena in Tina iz podjetja Favn sta obiskovalcem razložili, s katerimi masažnimi geli in eteričnimi olji bo miganje še prijetnejše.

V kotičku Čokolino Dark so lahko udeleženci pokusili lahek in uravnotežen obrok, sladkan z datlji, ter sodelovali v izzivu z lepimi nagradami Čokolino Dark.

Chef Marko Brinar je odlične izdelke Zlato polje, kot so ajdova in prosena kaša, riž in testenine, predstavil v slastnih receptih, ki jih lahko uporabimo tudi za obroke na poti.

Podjetje Arc je poskrbelo za brezalkoholne napitke Oshee, Erdinger in vodo Activ, Peugeot Rodex je predstavil levčkova lepotca, Pikaluna pa je obiskovalkam ponudila bogat izbor pajkic. Biotech Brand USA je poskrbel za okusne beljakovinske ploščice, Laser me pa je obiskovalkam predstavil tehnike odstranjevanja dlačic.

Osvežili smo se z izotoničnimi napitki in vodami Oshee.

Avtohiša Rodex z novim Peugeot 2008 in 408.

Na dogodku je podjetje Pikaluna obiskovalcem poleg darila presenečenja ponudilo izjemne popuste na obstoječe kolekcije, hkrati pa so ekskluzivno predstavili novo kolekcijo Premium Plus.

LaserMe, estetska klinika iz Črnuč, vodilni v odstranjevanju dlak v Sloveniji.

Obiskovalci so se sprehodili in informirali tudi pri pagodi Ljubljanskega maratona, se sprehodili mimo stojnice Enemon, ki je ponujala prehranska dopolnila, mimo stojnice Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje, kjer so poskrbeli za delavnice za otroke in dogodek pospremili z dobrodelno noto, 4P fitnes je poskrbel, da so se obiskovalci na stojnici lahko pomerili v držanju deske, na stojnici Iskriva pa so obiskovalci lahko kupili prevleke za svilene vzglavnike. Da je bil dan še slajši, sta poskrbela Loacker in Vidal.

Tim dietetike Enemon.

Obiskovalce je navdušilo brezalkoholno izotonično pivo Erdinger v različnih okusih.

Obiskovalce je navdušilo brezalkoholno izotonično pivo Erdinger v različnih okusih.

Že veste, kam je izginilo sadje? Najdete ga v sadnih kašah Nutrino LAB 100%. Obiskovalci dogodka so lahko izbirali med kar 9 različnimi okusi. Barvite embalaže Nutrino LAB lahko najdete v vseh živilskih prodajalnah po Sloveniji.

Že veste, kam je izginilo sadje? Najdete ga v sadnih kašah Nutrino LAB 100%. Obiskovalci dogodka so lahko izbirali med kar 9 različnimi okusi. Barvite embalaže Nutrino LAB lahko najdete v vseh živilskih prodajalnah po Sloveniji.

prejšnji članek
2 načina, kako doseči več z manjšim vložkom
Zdravje
2 načina, kako doseči več z manjšim vložkom
naslednji članek
Ste vedeli, da imajo tudi psi demenco?
Življenjski slog
Ste vedeli, da imajo tudi psi demenco?