Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pred partnerjem skrijte...

15. 7. 2016; 08.30
Avtor: A.P.
skrivnosti
... svoje sladke skrivnosti. To, s katerimi moškimi ste seksali, ni zgodba za partnerja, le za vaše prijateljice. Povedati ali raje boditi tiho? Nekatere stvari morate seveda povedati, o drugih pa je bolje, da ste tiho.

Vaše nore zgodbe o seksu

Seks z vašim bivšim v mračni ulici prav gotovo ni zgodba za vsaka ušesa. Je super zgodbica za ušesa vaših prijateljic, kar pa ne velja za vašega partnerja. Seveda ne misli, da ste bili devica, ampak če te nič ne vpraša, o tem nič ne govorite. Prav gotovo si tudi vi ne želite poslušati njegovih seks avantur.

Družinske drame

Normalno je, da mu boste govorili o velikih stvareh, kadar pa se gre za prepire z domačimi, je bolje da to zadržite zase. Ne obremenjujte ga s stvarmi, ki z njim niso povezane.

Slučajni poljub s prijateljem

Vsakemu se lahko zgodi - malo preveč alkohola, družba in prav hitro lahko pride do malo tesnejšega stika, ki pa vam seveda nič ne pomeni. Če boste to partnerju povedali, boste povzročili ogenj v strehi.

Govorice o njegovih prijateljih

Četudi vam njegovi prijatelji niti malo niso všeč, to ne pomeni, da lahko govorite o njih za njihovim hrbtom. če vam niso všeč, poskusite to spregledati in se sprijazniti.

Tvoja zgodba o prevari

Mogoče ste nekoč prevarali svojega fanta, mogoče se vam je to zgodilo dvakrat ali tudi večkrat. Kakorkoli, to ni stvar, s katero se lahko pohvalite. Če si varanja ne želite več, je čas, da preteklost pustite za seboj.

prejšnji članek
Vazelin lahko uporabite tudi za …
Moda&Lepota
Vazelin lahko uporabite tudi za …
naslednji članek
S tem lahko zamenjate deodorant!
Moda&Lepota
S tem lahko zamenjate deodorant!