nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kadar smo zaljubljeni, smo …

18. 3. 2016; 04.02
Avtor: A.P.
Ljubezen se zgodi
… čudni. Ljubezen in pamet po navadi ne gresta z roko v roki. Ko se zaljubimo, postanemo bedasti in počnemo stvari, ki jih drugače zagotovo ne bi. Katere so tiste najpogostejše?

Ignoriramo pomanjkljivosti
Na pomanjkljivosti je potrebno gledati z rezervo in jih poskušati pretvoriti v vrline. Včasih pa je preveč pač preveč. Ko smo zaljubljeni, imamo potrebo, da pretvorimo še tiste največje pomanjkljivosti v potrebe, saj je to edini način, da sami sebi oprostimo naš izbor partnerja. To lahko predstavlja velik problem – ko je zaljubljenosti konec, lahko prav te pomanjkljivosti predstavljajo veliko oviro.

Žrtvujemo sebe
Razmerja so ves čas kompromis. Med zaljubljenostjo pa še kako radi žrtvujemo svoje principe in se prilagodimo drugi osebi. Problem je v tem, da lahko čez nekaj časa to naši ljubljeni osebi zamerimo, saj smo zaradi nje morali spremeniti sami sebe.

Ne poslušamo notranjega glasu
Naš notranji glas ima večinoma časa prav, med zaljubljenostjo pa po navadi slišimo samo dobre stvari, ignoriramo pa vse tiste slabe, ki nam jih skuša prišepniti. Najhuje je, ko se na koncu jezimo prav na naš notranji glas, čeprav nam je že od začetka povedal, kako stvari stojijo.

prejšnji članek
Kadar ženska uživa, se zdravi!
Zdravje
Kadar ženska uživa, se zdravi!
naslednji članek
Jasnovidni Ivan Kramberger napovedal vse, kar se zdaj dogaja!
Zdravje
Jasnovidni Ivan Kramberger napovedal vse, kar se zdaj dogaja!