rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Noro seksi romanca, ki je ne boste pozabili!

23. 3. 2016; 06.40
Avtor: T.P.
Seks na plaži

foto: Profimedia

Gotovo ste vsaj enkrat v življenju sanjarili o romantični avanturi s skrivnostnim, zapeljivim tujcem, ali pa ste celo imeli srečo in takšno romanco doživeli. Poglejte, kaj vse vas čaka, če se spustite v vročo poletno avanturo z neznancem.

Novi objemi, novi poljubi, nove roke, nove besede, novi pogledi ... foto: Profimedia

foto: Profimedia

Šarmanten britanski naglas, seksi španski šepet, sladke italijanske besede, zapeljiva francoščina, ali pa eksotična turščina vplivajo na ženske kot afrodiziak. Poleg tega je vaš tujec noro seksi, ko poskuša izgovoriti kakšno besedo v slovenščini.

Skrivnostni neznanec vas bo presenetil. foto: Profimedia

Poletni ljubimec vas bo navdušil tudi s svojim plesom.

Na večerji vam razkrije sočen okus hrane, kakršne niste še nikoli okusili, ko pa vas popelje na plesišče, se ga kar ne morete nagledati, saj vas njegov izjemen smisel za ritem dobesedno začara. Zmenki z njim so povsem drugačni, kot ste jih bili vajeni doslej, pogovori so popolnoma nepredvidljivi, svojo naklonjenost pa vam izkazuje na način, ki vas vedno znova osupne. Enostavno, z njim je vse novo.

Ni nujno, da se poletna romanca konča s poletjem.

Brez senc preteklosti

On ne pozna niti enega vašega prijatelja, nikogar, ki bi lahko poznal prijateljico ali pa celo novo ljubezen vašega bivšega. Ne pozna nikogar iz vaše šole ali službe, zato nima pojma, kaj so tam o vas govorili oziroma še vedno govorijo. Dejstvo, da nad vama ne visijo nobene opravljive govorice ali trači, učinkuje na vajino svežo zvezo kot balzam.

Prepustite se ljubezni. foto: Profimedia

Nove države, novi jeziki

Če radi spoznavate nove kulture in običaje, je lahko zveza s tujcem za vas prava osvežitev. Ker se tudi iz kratkih poletnih avantur lahko razvije globlja ljubezen oziroma resna zveza, to pomeni, da morate vedno nositi s seboj potni list, saj vas bo slej ko prej želel povabiti v svojo državo in vas spoznati s starši ter prijatelji.

ljubim te v različnih jezikih foto: FB

Na začetku strastne romance verjetno komunicirate z njim samo v angleščini, v njegovem jeziku pa znate izgovoriti samo 'ljubim te'. A če bo vajina romanca prerasla v daljšo zvezo, se boste po nekaj mesecih gotovo spontano naučili kar precej besed v njegovem jeziku, kar je odlična priložnost, da se naučite še enega jezika.

Tudi sonce in morje naredita svoje. foto: Profimedia

prejšnji članek
Zdrava mera soli
Zdravje
Zdrava mera soli
naslednji članek
Naučite se sprejeti kritiko
Zdravje
Naučite se sprejeti kritiko