franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Najhujši so ljubezenski uroki, ki lahko vodijo celo v ...

28. 3. 2016; 03.08
Avtor: T.P.
uroki
Plavolasa Ljubljančanka Katja je v srednjih letih bolj poskočna kot kdajkoli in brez seksa ne zdrži več kot dva dni. Težava je le v tem, da še vedno nima stalnega partnerja ...

Katja ima že vse življenje težave z moškimi in je pri 40 letih še vedno samska. Vsak jo zapusti že po nekaj dneh, njej pa ni jasno, zakaj se to dogaja. Še posebej jo čudi to, da si jo moški radi poželijo, saj je še vedno atraktivna in zanimiva ženska, pa tudi s seksom so vedno videti zadovoljni. Katja je namreč spolno zelo živahna in se seksa nikoli ne brani, če ji je moški všeč, seveda. Kljub vročemu seksu pa se ji moški po nekaj dneh vroče romance ne javijo več. Pomoč je poiskala pri alternativnem strokovnjaku, ki ji je povedal, da je prekleta.

Razložil ji je, da naj bi nad Katjo priklicala prekletstvo neka ženska po očetovi strani, in sicer štiri generacije nazaj. Preklela naj bi takrat živečo osebo, Katjino prednico, njeno prekletstvo pa naj bi padlo tudi na ubogo Katjo. Ali je bilo prekletstvo sproženo nehote, ali pa je bil izveden natančno določen urok, Katja ni uspela izvedeti, saj ji je prej odneslo plafon in se je od vsega hudega znesla nad priznanim alternativcem, ki deluje v centru Ljubljane. Najbolj jo je poparila cena, ki jo je gospod zahteval za to, da jo reši uroka, saj bi za to morali odšteti kar nekaj svojih plač. Obtožila ga je, da je goljuf, ki hoče na njej mastno zaslužiti, on pa ji je odvrnil, da lahko misli, kar hoče, da pa mu lahko verjame, da si je krepko oddahnil, saj bi odstranjevanje njenega hudega uroka zahtevalo od njega preveč energije in napora, ki ga ne bi upravičil noben denar.

Uroki nam lahko uničijo življenje.

Najmočnejši uroki so zaradi ljubezni

Znani astrolog Predrag Petković, ki s pomočjo horoskopa odkriva prekletstva in ljudem svetuje, kako naj urok odpravijo oziroma zmanjšajo njegovo moč, pravi, da skozi svojo dolgoletno prakso ugotavlja, da so najmočnejši in najhujši uroki vrženi zaradi ljubezni, človeka pa lahko odpeljejo celo v smrt.

Prekleta po prapradedu

»Nekoč je prišla k meni ženska, ki je imela štiri splave zapovrstjo. Odkril sem, da je bila prekleta, in sicer po prapradedu, ki je v ljubosumnem izpadu preklel svoje nosečo dekle, za to pa nikoli ni bil kaznovan. Dekletova mama ga je takrat preklela skupaj s potomci, da ne bi več mogli imeti otrok oziroma da se jim zatre seme. In res se je skozi generacije vlekla ta težava,« odkriva astrolog Petković žalostno zgodbo ene od svojih strank.

prejšnji članek
Grozdje vas ščiti pred ...
Moda&Lepota
Grozdje vas ščiti pred ...
naslednji članek
Rešite se stresa!
Zdravje
Rešite se stresa!