Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kako veste, da ste našli ljubezen svojega življenja?

12. 6. 2016; 04.29
Avtor: A. P.
gondola, benetke
Vsa razmerja imajo svoje vzpone in padce, dobra in slaba obdobja, vendar obstajajo stvari, ki so prisotne ves čas in jih lahko razumemo kot znake, da je vaš moški idealen za vas.

Vedno vas hvali drugim. Ne spusti priložnosti, da pove drugim o vaših uspehih in o tem, kako je ponosen na vas. Je vaš največji oboževalec in tega tudi ne poskuša skriti.

Žrtvuje se za vas. Pripravljen je na velike kompromise; kot je na primer selitev v novo okolje. Če se je pripravljen preseliti v drug kraj zaradi vaše nove poslovne priložnosti, potem je to znak, da je pripravljen postati vaš življenjski partner.

Delita si vrednote. Imata enak pogled na življenje in pričakovanja v prihodnosti glede družine, vzgoje otrok, skupnega gospodinjstva ter preživljanju prostega časa.

Po mnogih skupnih letih, vas še vedno preseneti. Čeprav ste v dolgi zvezi, vas še vedno preseneti z ljubezenskimi sporočili, romantičnimi večerjami, izleti in nepričakovanimi izjavami o ljubezni.

Ne skuša vas spremeniti. Sprejema vas takšno, kot ste, z vsemi pomanjkljivostmi in vam ne ukazuje, kako bi se morali obleči, kakšno frizuro bi morali imeti ali kako se morate obnašati.

Ni mu vseeno za vašo družino in prijatelje. Razume se z ljudmi, ki so vam pomembni, jih sprejema za svoje in mu ni težko preživeti časa z njimi.

Je vaš najboljši prijatelj. Je prva oseba, ko ga boste poklicali, ko se vam bo zgodilo nekaj pomembnega.

prejšnji članek
Ženske zaznavajo vonj veliko bolje od moških
Njenih 5 minut
Ženske zaznavajo vonj veliko bolje od moških
naslednji članek
Fontana v vašem domu pritegne denar
Življenjski slog
Fontana v vašem domu pritegne denar