zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Prihaja nagla sprememba energije!

2. 10. 2017; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila

Kaj vam sporoča numeroskop? foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 40. tedna:
Kadar življenje zelo zaniha v eno smer, je najverjetneje pričakovati, da se bo tudi ''od-nihalo'' v nasprotno. Veliko se lahko naučimo o sebi in svojem zaupanju v življenje preko lastnih odzivov. Boste zagrabili priložnost ali se upirali tistemu, česar ne morete kontrolirati? Mnogokrat se odmaknemo nepoznanemu brez tehtnega razloga. Opazujte svoje reakcije.

Vse v življenju ima svoj čas in namen, tudi VI. Teden pred nami nam bo prinesel spremembe tam, kjer se jih en bomo nadejali. Stopamo v čas nihanja tistega, kar naj bi bilo trdno. Ne ustrašite se. Življenje raste, diha in se razvija. Nikoli v resnici ne gremo nazaj, čeprav imamo morda takšen občutek. Zato naj vam negotovost v tem času ne nažene strahu v kosti. Tovrstna obdobja nam pomagajo preseči, kar se sicer dozdeva nemogoče.

Najbolj priporočljivo bi tako bilo, da kar sami spodbudite sebe! Izkoristite to energijo, da bi (znova) poskusili dosegati višje nivoje. Dvignite svoje cilje, želje in pričakovanja. Saj veste kaj pravijo: če zgrešiš, ko ciljaš Luno, pristaneš med zvezdami.

Sedaj je pravi čas za:
- Premagovanje strahov in fobij
- Novo športno dejavnost
- Povezovanje z Zemljo (naravo)
- Duhovno delo na sebi: ozdravljenje neracionalnih strahov



Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Spremembe tega tedna najverjetneje ne bodo trajne. Zato, če vam ne bodo pogodu, se ne obremenjujte preveč. Seveda velja opozorilo tudi v obratni smeri. Ravnajte zmerno.



Število življenjske poti 2
Največ nihanja bo prisotnega na področju medsebojnih odnosov. Pazljivi boste v komunikaciji z osebami, ki se do vas obnašajo grozeče. Čas je, da premagate strah.

Število življenjske poti 3
Možno je, da se boste preveč osredotočili na en najbolj pomembno opazko ali podrobnost. Potrudite se ohraniti objektivno razdaljo in razmislite ali je res tako resno.

Število življenjske poti 4
Potrudite se biti čim bolj podjetni v tem času. Načrtno in sistematično se lotevajte obveznosti in si dopustite dovolj časa za nove projekte. Cilji naj bodo bolj zahtevni.

Število življenjske poti 5
Če ne zapremo vrat za seboj, ko odpiramo nova, stojimo na prepihu. Če boste v tem času nihali, se lahko zgodi, da se bodo zaradi prepiha oboja vrata zaprla. Odločite se.



Število življenjske poti 6
Čas je za novo. Vse. Nov način komunikacije, oblačenja, razmišljanja, način prehrane in še marsičesa. Torej, bodite inovator samih sebe. Pogumno živite svoj novi Jaz.

Število življenjske poti 7
Obnovite odnose, ki so se ohladili. Pokličite oddaljene sorodnike, poklepetajte z bivšimi sošolci in podobno. Predvsem pa se oddaljite od oseb, ki so do vas zlobne.

Število življenjske poti 8
Čas izpolnjevanja otroških sanj, zato si vzemite dovolj časa za sebe. Dobro obdobje za brainstorming in umetniško izražanje. Posvetite se olepševanju svojega doma.

Število življenjske poti 9
Naj vas sprememba energije, ki jo občutite, ne zmede. Nihanje uporabite, da bi se osvobodili oseb, situacij in mehanizmov delovanja, ki vas omejujejo. Okrepite se.

prejšnji članek
Bralci svetujte: Grde žaljivke med šolarji
Zdravje
Bralci svetujte: Grde žaljivke med šolarji
naslednji članek
Marjetka Vovk nekoliko drugače
Svet slavnih
Marjetka Vovk nekoliko drugače