franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Prihaja navdihnit Slovence!

11. 5. 2019; 09.30
Avtor: K.K.
jayshetty

Jay Shetty k nam prihaja že 19. maja. foto: PR

Jay Shetty bo predaval za slovensko občinstvo!

Zagotovo ste že srečali njegove navdihnjene zgodbe na You Tubu, Instagramu ali Facebooku, saj velja za enega najbolj vplivnih "influencerjev" vseh časov! Jay Shetty, ki je svojo pot začel kot menih, danes pa je svetovno uspešen vplivnež, ki je od globokega osebnostnega preporoda prišel do želje, da bi njegova modrost objela svet interneta, prihaja v Slovenijo! Naj samo omenimo, da ima Jay Shetty kar 4 milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 20 milijonov sledilcev na Facebooku.

Nekaj besed o namenu Jayevega obiska nam je zaupala tudi Cristy Žmahar (Duhovni atelje Potovanje duše), ki je skupaj s svojim možem Mihaelom organizatorica dogodka: "Povabiva, kogar začutiva, ga spremljava dalj časa in spoštujeva njegovo/njeno delo in sporočilo, ki ga daje svetu. To je edino pomembno. Midva nisva le organizatorja dogodka, tudi sama sva predavatelja, torej skrbna do ljudi, ki nama zaupajo. Tukaj ne gre le za neki uspeh. Gre za resnično sporočilo ljudem in za to, da dobijo resnično vredno vsebino, ki jim bo v življenju pomagala. Vse naše predavatelje spremljava že leta za svojo osebno rast. Če predavateljev ne poznava ali nama njihovo delo ni blizu, so lahko na spletu videti še tako dobro, a se za njihovo organizacijo sama ne bova odločila. Pri naših dogodkih gre za zelo osebne povezave med nami in predavateljem, predavateljem in občinstvom ter med nami in občinstvom. To je neprecenljivo darilo."

Pojasnila in navodila angelske zdravilke Cristy Žmahar za lepše življenje so jasna in preprosta. Vsi ljudje imamo v sebi modrost, ki nam pomaga postaviti stvari na pravo mesto. foto: Svet24

prejšnji članek
Mel Gibson kot Božiček?
Svet slavnih
Mel Gibson kot Božiček?
naslednji članek
Hilary Duff je zaročena
Svet slavnih
Hilary Duff je zaročena