stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

ATLANTIDINE 5* POLETNE POČITNICE V ROGAŠKI SLATINI

9. 8. 2021; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
park2

foto: Atlantida

Luksuzna namestitev, lokalna kulinarika, sprostitev in razvajanje. Glasbeno poletje v zdraviliškem parku. Neokrnjena narava in mir. Aktivnosti v naravi, sprehodi in kolesarjenje. To so Atlantidine počitnice v Rogaški Slatini.

Počitnice v novem Atlantida Boutique hotelu 5* so odlična počitniška destinacija za tiste, ki vas navdušujejo lepote narave, vstran od mestnega vrveža, v srcu narave Rogaške Slatine. In za tiste, ki vas navdušuje odlična hotelska arhitektura z najvišjim nivojem prestiža in s popolno zasebnostjo.

Tukaj lahko zaplavate v bazenu in se sprostite še v jacuziju s čudovitim razgledom na okolico z gozdovi, se prepustite spretnim rokam naših maserjev in se predate kulinaričnim užitkom. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, v teku, pohodništvu, kolesarjenju ali pa zgolj v sprehajanju z ljubljeno osebo. In tako spoznate lepote in bogato tradicijo kraja Rogaška Slatina, ki je poznan po mineralni vodi Donat Mg, z magnezijem najbogatejši naravni mineralni vodi na svetu.

foto: Atlantida

Prijetni poletni večeri ob zvokih glasbe so že od nekdajsvojevrstno doživetje. Še posebej, če ga doživite v čudovitem in slikovitem ambientu, kot je zdraviliški park Rogaške Slatine. Letošnji tradicionalni Anin festival v Rogaški Slatini se bo odvijal nekoliko drugače (skladno z opozorili in ukrepi NIJZ) pod imenom Anino poletje v parku. V obdobju od 16.julija do 04.septembra 2021 bodo glasbeno, filmsko in gledališko obarvani poletni večeri za odrasle in otroke popestrili vaše bivanje in dogajanje v zdraviliškem parku kraja.

foto: Atlantida

Za več informacij o storitvah obiščite https://atlantida-rogaska.com, pišite na info@atlantida-rogaska.com ali pokličite 03/6201 600.

Za vaša počitnikovanja si torej privoščite sproščujoč oddih v dvoje ali pa aktivne poletne počitnice v Atlantida Boutique hotel 5*. Tudi to poletje lahko izkoristite turistične bone, tako tiste iz lanskega leta kot NOVE turistične bone 2021. Cena že od 69 €/ nočitev za zajtrkom / kopanje / savna…

Več o ponudbi najdete na https://www.atlantida-rogaska.si/si/paketi/2441-moja-atlantida-paket-2-noci-in-vec.

foto: Atlantida

foto: Atlantida

prejšnji članek
Zlati Primož Roglič si je privoščil dopust
Svet slavnih
Zlati Primož Roglič si je privoščil dopust
naslednji članek
Darja Gajšek vsako leto pomaga na kmetiji
Resničnostni šovi
Darja Gajšek vsako leto pomaga na kmetiji