sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ponosna mama Darja Gajšek

26. 12. 2021; 06.00
Avtor: Revija Lady
darja1

Pevka Darja Gajšek foto: Domen Jančič

Drsanje je nov družinski šport, ki je navdušil Darjo Gajšek in njeno ljubko družinico.

Pevka in televizijska voditeljica Darja Gajšek ima zelo rada praznike, ko lahko z družino nekaj več časa preživijo skupaj. To izkoristijo predvsem za skupna druženja skozi zabavne aktivnosti, ustvarjanje lepih spominov, pa tudi za pridobivanje izkušenj oziroma veščin.

»To je čas za nas. Ema je že dolgo izražala željo, da bi šla drsat, zato smo enega od večerov izkoristili za disko na ledu. Glede na to, da je Alen v otroštvu nekaj časa drsanje treniral, se je ob tem, da je krasen ati, izkazal tudi v tem, da je za Emo super učitelj drsanja. No, hkrati pa tudi zame, saj sem na drsalkah stala tretjič v življenju. Tako smo v december vstopili s spoznanjem, da imamo nov družinski šport – drsanje in da že komaj čakamo na novo ledeno dogodivščino,« je povedala prikupna in vedno nasmejana Darja.

»Imamo nov družinski šport,« pravi Darja Gajšek, ki je na drsalkah stala tretjič, medtem ko je njen mož Alen drsanje nekoč treniral in je zato super učitelj za njuno Emo.

»Imamo nov družinski šport,« pravi Darja Gajšek, ki je na drsalkah stala tretjič, medtem ko je njen mož Alen drsanje nekoč treniral in je zato super učitelj za njuno Emo. foto: Facebook

prejšnji članek
Michael J. Fox težko govori, a ostaja optimističen
Zdravje
Michael J. Fox težko govori, a ostaja optimističen
naslednji članek
Matej Zemljič je pravi knjižni molj
Zdravje
Matej Zemljič je pravi knjižni molj