državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Mateja Zemljiča je popolnoma navdušila

6. 3. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Matej Zemljič, Valencija

Matej na plaži v Valenciji foto: Matej Zemljič

Igralec, ki vsak večer v seriji Skrito v raju navdušuje v vlog Marka Steinerja, se je pred kratkim vrnil iz španske Valencije. Kaj ga je v tem obmorskem mestu najbolj navdušilo?

Čeprav Mateja Zemljiča trenutno spremljamo v vlogi Marka v seriji Skrito v raju, s katero je takoj osvojil slovenske gledalce, je igralec že sredi novih projektov. Pridružil se je namreč kratkemu slovenskemu filmu, še pred snemanjem pa je pobegnil v nekoliko toplejše kraje, v špansko obmorsko mesto Valencija. S kratkega dopusta je na družbenem omrežju delil tudi številne fotoutrinke, samo za bralce portala Njena.si pa je zaupal, kaj ga je najbolj navdušilo. 

"Najbolj me je navdušila njihova klima, kjer je bilo čez dan prijetnih 22 stopinj Celzija. Kar se atrakcij tiče, pa mislim, da zmaga Oceanografic. Gre za največji akvarij v Evropi. Skozi tunele od blizu lahko vidiš podvodni svet iz skoraj celega sveta," nam je ob prihodu iz Španije zaupal igralec. Oceanografic se sicer nahaja v suhi strugi preusmerjene reke Turia jugovzhodno od mestnega središča Valencije v Španiji, kjer so zastopani različni morski habitati.

L'Oceanografic v Valenciji foto: Matej Zemljič

L'Oceanografic v Valenciji foto: Matej Zemljič

Mateja Zemljiča smo sicer na malih ekranih nazadnje spremljali kot reševalca Domna v seriji Najini mostovi, tokrat pa na TV ekranih privablja poglede kot postavni Mark iz serije Skrito v raju. Presenetil pa je tudi s preobrazbo v fanta z lepo izklesanimi prsnimi in trebušnimi mišicami. Se je morda prav posebej pripravljal za vlogo v novi seriji? Preverite tukaj >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Vlasta Mažgon hvaležna za podporo v težkih trenutkih
Resničnostni šovi
Vlasta Mažgon hvaležna za podporo v težkih trenutkih
naslednji članek
'Želim si žensko, ki je po postavi vsaj malo podobna JLo'
Resničnostni šovi
'Želim si žensko, ki je po postavi vsaj malo podobna JLo'