Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Napitek, ki pomladi in ščiti pred boleznijo

23. 6. 2021; 02.00
Avtor: njena.si
korenje, sok

Sadno zelenjavni napitek vas bo osvežil in pomladil. foto: Profimedia

V prispevku boste našli odličen recept, s katerim boste pomladili celo telo, polepšali videz kože, okrepili zdravje in izboljšali počutje.

Sami lahko pripravite okusne in zelo zdravilne napitke. Z njimi okrepite zdravje, izboljšate počutje, mnogi uredijo tudi prebavo in povrnejo telesu energijo. S tem napitkom pa boste pomladili celo telo in se zaščitili pred boleznijo.

Potrebovali boste košček ingverja, štiri korenja, tri jabolka, sok ene limone.
Narežite ingver in korenje in ju dajte v mešalnik. Dodajte še narezana jabolka ter limonin sok. Dolijte nekaj vode in zmešajte, da dobite gladko zmes. Popijte zjutraj na tešče, ponavljajte sedem dni, nato naredite teden dni odmora in spet.

Zakaj je ta napitek tako zdravilen?

Ingver uravnava raven holesterola, uničuje nevarne bakterije in ščiti pred boleznijo. Skrbi za zdravo črevesno floro, uravnava prebavo, odpravlja glavobol.

Korenje je odlično za zdravje srca, zdravi tudi zobe in dlesni. Ščiti pred srčno kapjo, izboljšuje vid, ščiti pred rakom, neguje kožo.

Jabolko krepi imunsko odpornost, zdravi ledvice, jetra, žolč. Ščiti srce, pomaga pri hujšanju, zmanjšuje stres, odpravlja utrujenost, ščiti pred virusi in preprečuje razvoj raka.

Limona uravnava krvni tlak, odpravlja strupene toksine iz telesa, lajša artritis, ščiti pred boleznijo, pomaga pri hujšanju.

prejšnji članek
George Clooney bo ustanovil filmsko šolo
Svet slavnih
George Clooney bo ustanovil filmsko šolo
naslednji članek
Sladoled iz zelenega čaja
Kulinarika
Sladoled iz zelenega čaja