mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cedevita Olimpija proti Ciboni tudi z dobrodelno noto

13. 10. 2019; 11.04
Avtor: P.R.
cedevita olimpija

foto: alesfevzer.com

Danes ob 17.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Stožicah čaka prva domača tekma v novi sezoni Lige ABA. K Zmajem prihaja zagrebška Cibona, obračun pa bo imel tudi dobrodelno noto.

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v danes ob 17.00 v ljubljanskih Stožicah na tekmi drugega kola Lige ABA lovili še drugo zmago. Tekmec Ljubljančanov bo zagrebška Cibona, dvoboj z Zagrebčani pa bo imel dobrodelno noto. V okviru akcije #RozaOktober se bo moštvo Cedevite Olimpije ogrevalo v ogrevalnih majicah rožnatih odtenkov, majice pa bo možno kasneje z dobrodelnim prispevkom tudi kupiti v trgovini v zelenem ringu Arene Stožice. Vsi prispevki bodo namenjeni kampanji EuropaDonna pri ozaveščanju o problematiki raka dojk.

jaka balzic foto: Revija Zvezde

Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah. Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije.

Vstopnice za ogled tekme si lahko zagotovite v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Z vstopnico za ogled tekme se lahko tri ure pred začetkom tekme in tri ure po zaključku tekme z avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) vozite brezplačno, vsem navijačem pa zaradi nogometne tekme slovenske reprezentance z Avstrijo na Stadionu Stožice priporočamo, da na tekmo pridejo prav z avtobusom.

Zmaji bodo skušali na obračunu z Zagrebčani zabeležiti drugo zmago v Ligi ABA v tej sezoni. Na otvoritveni tekmi sezone so v Beogradu z 87:63 na krilih odlične igre Marka Simonovića in Codija Millerja-McIntyreja ugnali Mego Bemax.

Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah.

Ogrevalne majice bo možno v trgovini dobiti na dvoboju s francoskim Nanterrejem 92, v sredo, 23. oktobra, v Stožicah. foto: Zajem zaslonske slike

Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije.

Minimalni dobrodelni prispevek je 10 EUR, na majicah pa bo možno najti tudi podpise košarkarjev Cedevite Olimpije. foto: Zajem zaslonske slike

prejšnji članek
Pogoltnost nima meja
Kultura
Pogoltnost nima meja
naslednji članek
Ana Dežman: »Z mamo sem bila vržena na oder.«
Svet slavnih
Ana Dežman: »Z mamo sem bila vržena na oder.«
#obraziavenija
obraziavenija