20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Kako opremiti dom po vastu načelih?

3. 11. 2015; 10.12
Avtor: Carmen Leban
Kako opremiti dom po vastu načelih?
Ko se je Tina Pipan srečala z vastujem, se ji je začelo porajati vprašanje, zakaj se v nekaterih prostorih počutiš dobro in udobno, v drugih pa tesnobno.

Ko se je Tina Pipan iz Šenčurja pri Kranju srečala z vastujem, starim znanjem in umetnosti o ureditvi bivalnega ali delovnega okolja po meri posameznika, se ji je začelo porajati vprašanje, zakaj se v nekaterih prostorih počutiš dobro in udobno, v drugih pa tesnobno. Po temeljitem študiju omenjene vede je našla odgovore in začela preurejati družinsko stanovanje. 

 
Mirna spalnica
 V spalnici si naberemo moči po dolgem in napornem delovnem dnevu. Je prostor, v katerem lahko v miru preberemo nekaj strani priljubljene knjige, kjer je doma intima, kjer si lahko snamemo masko in smo tisto, kar smo ali si želimo biti. Spalnica naj bo zato prostorna in zračna. Vanjo ne spada težko pohištvo, posebej kovinsko, odvečne obleke in predmeti, ki jih dlje časa ne uporabljamo. Ogledala, če jih res želimo, postavimo na severovzhod, sever ali vzhod. Središčni prostor naj bo prazen, kar omogoča razpošiljanje energije po vsem prostoru.
   Spalnica naj leži na jugozahodu, ki je poleg južne lege najprimernejša lega zanjo. Tu prevladuje element zemlje, ki nam omogoča miren in trden spanec, priporočljivo pa je, da imamo glavo obrnjeno proti jugu. Spanju z glavo proti severu se izogibamo, ker od tam prihaja sila, ki ni kompatibilna z magnetnim poljem človeka. Za par, ki si želi otrok, pa je najboljša postavitev spalnice proti vzhodu, saj je tam območje za obilje in plodnost.
  Če večje spremembe v spalnici niso možne, si pomagamo s korekcijami, to je z barvami, ki se določijo individualno na podlagi rojstnega datuma. Če gre za partnerja, upoštevamo ženski rojstni datum.
 

 
 

prejšnji članek
Stari mi je skuril srce, novi pa …
Življenjski slog
Stari mi je skuril srce, novi pa …
naslednji članek
Tapete so in!
Življenjski slog
Tapete so in!