vročina 2023, vodnjak, otrok, voda
Svet24.si

Liter vode iz pipe je do tisočkrat cenejši od ustekleničene vode

1708511248-20240221105723-cr3a2893-1708511147678
Necenzurirano

SDS dela preiskovalno komisijo, v kateri bo srečala samo sebe

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024

4. 7. 2024; 04.30
Avtor: Oglasno sporočilo
predstavitev_reprezentance_v4_2554x946_FB_Cover
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez napoveduje dogodek, ki bo zaznamoval začetek letošnje poletne olimpijske sezone. V četrtek, 11. julija 2024 ob 20.30 uri, bo na Ukmarjevem trgu v Kopru spektakularna predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024, ki bo najštevilčnejša v zgodovini naše države.

Vsi naši športniki in športnice so se že uspešno uvrstili in z veseljem pričakujemo, da jih bomo skupaj podprli na poti do olimpijskih sanj. Na letošnjih igrah bo Slovenija zastopana z izjemno močno reprezentanco, ki vključuje kar tri ekipe: moško in žensko rokometno ekipo ter moško odbojkarsko zasedbo. Poleg tega pa vsi nestrpno pričakujemo še morebitno uvrstitev košarkarjev z Luko Dončičem na čelu, ki je v zadnjem tednu še dodatno okrepil našo ekipo.

Na tem edinstvenem dogodku bodo prisotni vsi kvalificirani slovenski olimpijci in olimpijke, ki se bodo na oder sprehodili v najnovejši olimpijski kolekciji Pariz 2024. Dogodek bo pospremil bogat glasbeni in razvedrilni program, v katerem bodo osupljive plesne točke in številna presenečenja. Skupina Tabu bo s svojimi glasbenimi vložki pričarala pravo olimpijsko vzdušje, po koncu predstavitve pa nas bodo zabavali tudi s svojim koncertom. Na odru se bodo predstavili tudi slovenski paralimpijci, ki bodo slovenske barve zastopali na paralimpijskih igrah v Parizu med 28. avgustom in 8. septembrom.

Predstavitev si boste lahko ogledali tudi v neposrednem televizijskem prenosu (RTV SLO 1), v kolikor Vam pot v Koper ne bo uspela. Tako boste lahko del tega veličastnega dogodka kar iz udobja domačega okolja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na Ukmarjevem trgu v Kopru v četrtek, 11. julija ob 20.30 uri in skupaj z nami pozdravite naše izjemne olimpijce in olimpijke ter jim zaželite veliko uspeha na poti do olimpijskih zmag v francoski prestolnici.

prejšnji članek
Ranko Babić presenetil s to novico
Kultura
Ranko Babić presenetil s to novico
naslednji članek
Želite izpolniti vsa pričakovanja, sami pa trpite?
Zdravje
Želite izpolniti vsa pričakovanja, sami pa trpite?