|
testa za pico |
|
mladih krompirjev |
|
manjše zelene bučke |
|
olivnega olja |
|
malih kroglic mocarele |
|
origana |
|
soli |
Sestavine za 2 odrasli osebi in 2 otroka: testo za pico, bučka, mocarela, krompir...
Cel neolupljen krompir v slani vodi kuhamo 10 minut, da je skoraj kuhan, dodamo celo bučko in kuhamo še 2 minuti. Pečico ogrejemo na 220 stopinj.
Testo položimo v pekač in ga pokapljamo z oljem. Krompir in bučko narežemo na lističe in jih zložimo na testo, na vrh damo še prerezane kroglice mocarele, potresemo z origanom in pokapljamo s preostalim oljem.
Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo toliko časa, da se mocarela stopi ter testo ob robovih zlato in hrustljavo zapeče.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.