|
moke |
|
(kocke) kvasa |
|
vode |
|
soli |
|
slanih inčunov |
|
rdeče čebule |
|
paradižnikov |
|
origana |
|
olivnega olja |
moka, voda, inčuni, paradižnik...
Testo razdelimo v 4 hlebčke in jih pustimo vzhajati. Vzhajane razvaljamo. Pekač premažemo z olivnim oljem, nanj položimo 2 plasti testa in ju preluknjamo z vilicami. Testo obložimo s slanimi sardelami, na kolobarje narezano čebulo (prej jo lahko tudi rahlo popražimo, da oveni), paradižnikom in origanom. Vse skupaj prekrijemo z drugo polovico testa, robove zapognemo, sredico pa preluknjamo z vilicami. Tako pripravljeno pogačo premažemo z olivnim oljem in pečemo v segreti pečici pri 200 stopinjah približno 20 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.