|
kumara |
|
manjši čvrsti paradižniki |
|
na kockice narezane mocarele |
|
soli |
|
popra |
|
črnih oliv |
|
zrezanega drobnjaka |
|
1 dan starega belega kruha |
|
olivnega olja |
|
kisa (vinskega ali jabolčnega) |
paradižnik, kumara, mocarela
Kumari olupimo, po dolžini prerežemo, če je treba, z žličko odstranimo semena, nato čvrsto meso zrežemo na kocke. Paradižnike narežemo na krhlje ali na kocke. Dodamo kockice mocarele, solimo in popramo po okusu, dodamo olive in drobnjak, prelijemo z 2 žlicama olja ter kisom.
Kruh narežemo na kockice. V ponvi segrejemo 2 žlici olja, dodamo kockice kruha in jih z vseh strani zlato popečemo. Kruhove kockice potresemo po solati, jo znova premešamo in takoj ponudimo kot lahko kosilo ali večerjo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.