|
tankih rezancev (lahko špagetov) |
|
črnih oliv |
|
(1 pločevinka) tunine v olivnem olju |
|
kaper |
|
česna |
|
olivnega olja |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli |
|
popra |
tanki rezanci, črne olive, tunina v olivnem olju...
V loncu pristavimo vodo za kuhanje testenin. Olive na drobno zrežemo, kapre sesekljamo, česen olupimo in pretlačimo.
Ko voda zavre, solimo in dodamo testenine. V kozici na olju na hitro popražimo česen, vendar ne sme porumeneti. Nato dodamo olive, nadrobljeno tunino in kapre, prilijemo nekaj žlic vode od kuhanja testenin in kuhamo še nekaj minut.
Ko so testenine kuhane, vendar pod zobmi še čvrste, jih odcedimo. Omaki dodamo še peteršilj in jo prelijemo po testeninah.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.