|
rezancev |
|
manjše čebule |
|
svežega lososa ali tunine |
|
belega vina |
|
kaper |
|
fileji slanih inčunov |
|
češnjevega paradižnika |
|
olivnega olja |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli |
|
popra |
rezanci, čebula, sveži losos ali tunina, belo vino....
Očiščeno meso lososa ali tunine brez kože in kosti narežemo na kocke. Čebulo olupimo in sesekljamo. Fileje inčunov in kapre sesekljamo. Paradižnike prepolovimo ali narežemo na krhlje.
V loncu zavremo vodo za kuhanje testenin. V ponvi na olju malo popražimo čebulo, dodamo kocke ribjega mesa, pražimo 2 minuti in zalijemo z vinom. Ko vino izpari, dodamo sesekljane inčune in kapre, paradižnik, solimo po okusu in dušimo še 2 minuti.
Testenine skuhamo. Ko so kuhane, vendar pod zobmi še čvrste, jih takoj odcedimo, zmešamo z omako in potresemo s peteršiljem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.