Bruskete – popečeni kruhki z bučkami in sirom

Čas priprave:

30 min

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Bruskete – popečeni kruhki z bučkami in sirom
Sestavine
Št. oseb
bagete - francoskega kruha
rdeče paprike
manjša zrela paradižnika
manjša zelena bučka
olivnega olja
soli
popra
mocarele

Opis

francoski kruh, bučke, mocarela

Priprava

Papriko, paradižnik in bučko narežemo na kockice, solimo in popramo, pokapljamo z oljem, dodamo na kockice narezano mocarelo in premešamo. Pustimo stati vsaj 20 minut, da se okusi prepojijo.

Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Kruh zložimo na rešetko in na vsak kos damo nekaj zrezane zelenjave z mocarelo. Rešetko damo v pečico ter pečemo toliko časa, da kruh postane hrustljav in se mocarela stopi. Kruhke ponudimo še tople za predjed.

#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.