|
bagete - francoskega kruha |
|
rdeče paprike |
|
manjša zrela paradižnika |
|
manjša zelena bučka |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
mocarele |
francoski kruh, bučke, mocarela
Papriko, paradižnik in bučko narežemo na kockice, solimo in popramo, pokapljamo z oljem, dodamo na kockice narezano mocarelo in premešamo. Pustimo stati vsaj 20 minut, da se okusi prepojijo.
Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Kruh zložimo na rešetko in na vsak kos damo nekaj zrezane zelenjave z mocarelo. Rešetko damo v pečico ter pečemo toliko časa, da kruh postane hrustljav in se mocarela stopi. Kruhke ponudimo še tople za predjed.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.