|
Buča hokaido |
|
Buča hokaido |
|
Ingver |
|
Fafaron |
|
Margarina |
|
Ingver |
|
limeta |
|
Fafaron |
|
Voda |
|
Margarina |
|
jajce |
|
limeta |
|
rumenjak |
|
Voda |
|
Sojina smetana za kuhanje |
|
jajce |
|
sol |
|
Kajenski poper |
|
rumenjak |
|
Motovilec |
|
Sojina smetana za kuhanje |
|
Rdeč radič |
|
sol |
|
Orehi |
|
Kajenski poper |
|
Limetin sok |
|
Pomarančni sok |
|
Javorjev sirup |
|
Motovilec |
|
Mandljevo olje |
|
sol |
|
Kajenski poper |
|
Kreša |
|
Rdeč radič |
|
Orehi |
|
Limetin sok |
|
Pomarančni sok |
|
Javorjev sirup |
|
Mandljevo olje |
|
sol |
|
Kajenski poper |
|
Kreša |
Okusen obrok brez mesa!
1. Buči odstranimo semena in odmerimo 300 g mesa. Narežemo ga na 3 cm velike koščke. Ingver olupimo in nastrgamo. Feferonu odstranimo semena in ga narežemo. Pečico segrejemo na 200 stopinj.
2. Segrejemo margarino in na njej podušimo koščke buč. Limeto umijemo z vročo vodo in nastrgamo lupino. Dodamo buči, solimo, potresemo s kajenskim poprom. Zalijemo z vodo in dušimo v pokriti posodi 15 minut.
3. Bučo vzamemo iz posode in ukašimo. Ko se pire ohladi, dodamo jajci, rumenjak in smetano.
4. Maso vlijemo v namaščene manjše modele (prostornine 175 ml) in modele položimo v večji pekač. Pekač zalijemo z vrelo vodo, da modeli stojijo 2/3 v vodi, in v pečici segrevamo 25 minut.
5. Medtem umijemo in otrebimo solato. Orehe sesekljamo in popražimo v ponvi brez maščobe. V preliv zmešamo limetin sok, pomarančni sok, javorjev sirup, olje, sol in kajenski poper.
6. Bučno kremo previdno zvrnemo iz modelov in ponudimo s solato. Potresemo z orehi in krešo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.