|
zlate ali bele čebule |
|
masla ali margarine |
|
jedilnega škroba |
|
čiste goveje ali piščančje juhe (lahko iz kocke) |
|
sol in poper po okusu |
|
francoske bagete |
|
nastrganega sira |
čebula, francoska bugeta, sir
Čebulo olupimo, narežemo na tanke lističe in na maslu prepražimo, da postekleni in začne rumeneti. Nato čebulo potresemo s škrobom, premešamo in zalijemo z vročo juho. Zavremo in pokrito kuhamo približno 30 minut. Med kuhanjem po okusu dosolimo in popramo.
Rezine kruha opečemo v opekaču. Nazadnje juho razdelimo v skledice ali globoke krožnike, v vsak krožnik damo po dve rezini opečenega kruha, ju posujemo s sirom in takoj ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.