|
breskve |
|
jajca |
|
moke |
|
kakava |
|
mleka |
|
sladkorja |
|
masla |
palačinke, kakav, breskve
Iz jajc, moke, kakava, 2 žlic sladkorja in mleka pripravimo testo za palačinke in ga pustimo stati 15 minut.
Breskve narežemo na krhlje in jih potresemo z 2 žlicama sladkorja. V ponvi stopimo 1 žlico masla, dodamo breskve, prilijemo 4 žlice vode in dušimo 4 minute. Med dušenjem breskve obrnemo, nato odstavimo in pustimo, da se ohladijo.
V manjši ponvi, ki jo sproti mažemo z maslom, spečemo palačinke, jih napolnimo in obložimo z breskvami in prelijemo s sirupom, ki je nastal pri dušenju breskev.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.