|
maslo |
|
Rjavi sladkor |
|
jajce |
|
Arašidovo maslo |
|
Pšenična moka (405) |
|
ovseni kosmiči |
|
Grenak kakav v prahu |
|
pecilni prašek |
|
Mlečna čokolada |
|
Arašidi |
Čokolada nas osreči, nasiti in potolaži.
Maslo in sladkor kremasto stepemo. Vmešamo jajce in sto gramov arašidovega masla.
Dodamo moko, kosmiče, kakav, pecilni prašek in vaniljin sladkor. Dobro premešamo.
Testo preložimo v pekač, obložen s papirjem za peko. Robove pekača obložimo z aluminijasto folijo.
Testo večkrat prebodemo z vilicami in pečemo v pečici 15 minut na 180 stopinjah Celzija.
Za preliv stopimo mlečno čokolado nad parno kopeljo, dodamo preostalo arašidovo maslo. Rahlo ohlajen kolač namažemo s prelivom in potresemo s sesekljanimi arašidi.
Narežemo na rezine dimenzije 2,5 x 8 centimetrov.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.