|
olivnega olja |
|
riža |
|
sesekljanega pora |
|
malih narezanih sipic s črnilom |
|
češnjevih paradižnikov |
|
sesekljanega česna |
|
sesekljane bazilike |
|
belega vina |
|
ribjega fonda ali vode |
|
soli |
|
popra |
|
naribanega parmezana |
riž, olivno olje, por, sipice....
V loncu na zvišan pritisk na olivnem olju prepražimo navedene sestavine, dodamo riž, mešamo in pražimo, da postekleni. Potem zalijemo z jušno ali ribjo osnovo, dodamo začimbe, lonec zapremo in kuhamo na majhnem ognju približno 4 minute. Odpremo lonec, premešamo, dodamo malo žličko olivnega olja, začimbnice, premešamo in rižota je gotova. Poleg ponudimo nariban parmezan.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.