|
mešanih gob |
|
očiščene buče |
|
čebula |
|
koničasti rdeči papriki |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
|
timijana ali origana |
|
čiste zelenjavne ali goveje juhe |
|
balzamičnega kisa (po želji) |
mešane gobe, hokaido buča, paprika
Gobe narežemo na lističe ali na koščke, manjše lahko pustimo cele. Bučo narežemo na manjše kocke, papriki na trakce ali kvadratke, čebulo sesekljamo ali narežemo na lističe.
V posodi na olju popražimo čebulo, da postekleni. Nato dodamo gobe in papriko ter mešamo in pražimo, da se vse malo zmehča. Solimo in popramo, dodamo kocke buče, timijan ali origano, prilijemo vročo juho in kuhamo še 15 minut. Na koncu kuhanja dodamo balzamični kis in odstavimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.