|
olivnega olja |
|
čebula |
|
zelene paprike |
|
česna |
|
soli |
|
popra |
|
lovorov list |
|
paradižnikov pelatov |
|
riža |
|
vode |
|
instantna kokošja kocka za juho |
|
suhega belega vina |
|
žafran |
|
skodelice graha |
|
feferonov |
|
zelenih oliv |
Riž in svinjina
1. Meso narežemo na kocke in ga na žlici olja prepražimo. Potem ga vzamemo iz ponve, damo vanjo žlico olja in prepražimo sesekljano čebulo, sesekljano papriko ter česen.
2. V ponev vrnemo meso, solimo, dodamo lovorjev list, poper in paradižnike. Sledijo riž, voda, jušna kocka in vino.
3. Žafran zmešamo v majhni količini vode in dodamo rižoti. Vse skupaj naj zavre in se pokrito kuhlja 15 minut.
4. Nazadnje dodamo grah, olive in feferone ter vse dobro pregrejemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.