|
puste govedine |
|
čebula |
|
olja |
|
česna |
|
riža |
|
paradižnikove mezge |
|
lovorov list |
|
soli |
|
instantne goveje juhe |
|
čili |
|
koruze iz konzerve |
|
rjavega fižola iz konzerve |
|
peteršilja |
Govedina, riž, koruza, rjavi fižol
1. Govedino narežemo na trakove. Čebulo in česen sesekljamo. Čiliju odstranimo semena in ga sesekljamo. Peteršilj umijemo, mu odstranimo steblo in sesekljamo.
2. Meso na hitro popečemo na vročem olju, potem ga vzamemo iz ponve in na olju prepražimo čebulo, česen ter riž. Dodamo mezgo, zalijemo z 1/4 l juhe, solimo in počasi kuhljamo. Počasi dodajamo juho in kuhamo, da se riž skuha.
3. Potem dodamo koruzo in fižol, meso ter peteršilj. Na koncu izboljšamo rižoto s čilijem in soljo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.