Argentinska rižota

Čas priprave:

1 h 15 min

Tip jedi:

Glavne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Argentinska rižota
Sestavine
Št. oseb
puste govedine
čebula
olja
česna
riža
paradižnikove mezge
lovorov list
soli
instantne goveje juhe
čili
koruze iz konzerve
rjavega fižola iz konzerve
peteršilja

Opis

Govedina, riž, koruza, rjavi fižol

Priprava

1. Govedino narežemo na trakove. Čebulo in česen sesekljamo. Čiliju odstranimo semena in ga sesekljamo. Peteršilj umijemo, mu odstranimo steblo in sesekljamo.

2. Meso na hitro popečemo na vročem olju, potem ga vzamemo iz ponve in na olju prepražimo čebulo, česen ter riž. Dodamo mezgo, zalijemo z 1/4 l juhe, solimo in počasi kuhljamo. Počasi dodajamo juho in kuhamo, da se riž skuha.

3. Potem dodamo koruzo in fižol, meso ter peteršilj. Na koncu izboljšamo rižoto s čilijem in soljo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.