sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Fižol s smetano

Čas priprave:

30 min

Tip jedi:

Priloge

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Fižol s smetano
Sestavine
Št. oseb
stročjega fižola
olja
goste sladke smetane za kuhanje
sladke paprike
soli
popra

Opis

fižol, sladka smetana, sladka paprika

Priprava

Fižol očistimo in narežemo na koščke. V posodi na olju fižol pražimo in mešamo, da se prevleče z maščobo. Nato ga posolimo, prilijemo 1,5 dl vroče vode in pokrito dušimo toliko časa, da voda izpari, nato dodamo smetano in sladko papriko, premešamo in pokrito dušimo še toliko časa, da se fižol zmehča. Ponudimo ga kot prikuho k mesnim jedem.