|
na manjše kocke narezane govedine |
|
velika sesekljana čebula |
|
rdeča paprika |
|
zelena paprika |
|
olja |
|
sladke paprike |
|
paradižnikove kaše |
|
čiste goveje juhe |
|
zelene |
|
soli |
|
popra |
goveje meso, čebula, rdeča in zelena paprika
Čebulo sesekljamo, papriko narežemo na trakove. V posodi na olju najprej prepražimo meso in čebulo, popramo in potresemo s sladko papriko. Ko so kocke mesa z vseh strani popečene in se čebula zmehča, dodamo narezano papriko, malo posolimo ter mešamo in pražimo še nekaj minut.
Nato prilijemo paradižnikovo kašo in juho, dodamo vejico zelene, zavremo in pokrito dušimo še približno 30 minut, da je meso mehko. Jed ponudimo s polento, lahko s krompirjevim pirejem ali kar s kruhom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.