Goveji golaž s papriko

Čas priprave:

55 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Goveji golaž s papriko
Sestavine
Št. oseb
na manjše kocke narezane govedine
velika sesekljana čebula
rdeča paprika
zelena paprika
olja
sladke paprike
paradižnikove kaše
čiste goveje juhe
zelene
soli
popra

Opis

goveje meso, čebula, rdeča in zelena paprika

Priprava

Čebulo sesekljamo, papriko narežemo na trakove. V posodi na olju najprej prepražimo meso in čebulo, popramo in potresemo s sladko papriko. Ko so kocke mesa z vseh strani popečene in se čebula zmehča, dodamo narezano papriko, malo posolimo ter mešamo in pražimo še nekaj minut.

Nato prilijemo paradižnikovo kašo in juho, dodamo vejico zelene, zavremo in pokrito dušimo še približno 30 minut, da je meso mehko. Jed ponudimo s polento, lahko s krompirjevim pirejem ali kar s kruhom.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.