Grška česnova omaka

Čas priprave:

25 min

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Grška česnova omaka
Sestavine
Št. oseb
česna
sesekljanega peteršilja
belega kruha
zmletih mandljev
olivnega olja
vinskega kisa
soli
popra

Opis

Hladne omake in pomake

Priprava

Sredico belega kruha nadrobimo in poškropimo s kisom. V terilniku zmečkamo olupljene stroke česna, peteršilj, navlaženo kruhovo sredico in mandlje. Med mešanjem počasi prilivamo olje in zmešamo v gladko omako. Po okusu solimo in popramo, naprej mešamo in prilivamo olje, da je omaka primerno gosta.

#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.