|
manjša piščančja fileja |
|
krompirja |
|
manjša glavica mladega zelja |
|
bela redkev ali šopek rdečih redkvic |
|
češnjevih paradižnikov |
|
kaper v kisu |
|
olja |
|
kisa |
|
soli |
|
popra |
piščančji file, krompir, zelje, paradižnik....
Neolupljen krompir skuhamo, nato ga olupimo in pustimo, da se ohladi. V primerno veliki posodi na žlici olja na hitro popečemo piščančja fileja. Nato ju obrnemo, solimo in popramo, prilijemo zajemalko čiste juhe ali vroče vode in pokrito dušimo 25 minut. Pečeno meso pustimo, da se popolnoma ohladi.
Zelje narežemo na tanke rezance, dodamo na kose narezan krompir, na koleščke narezano redkev, prepolovljene paradižnike in kapre, prelijemo z oljem in kisom ter premešamo. Ohlajeno meso narežemo in ga postrežemo s krompirjevo solato.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.