|
krompirja |
|
v trdo kuhano jajce |
|
graha |
|
rdeče in rumene paprike |
|
čebula |
|
izkoščičenih črnih oliv |
|
v kisu vloženih kaper |
|
olja |
|
kisa |
|
soli |
|
popra |
krompir, jajce, paprika, olive, kapre....
Neolupljen krompir skuhamo. Papriko in čebulo narežemo na kockice. V ponvi segrejemo 2 žlici olja, dodamo čebulo, papriko in grah, solimo in popramo, prilijemo malo vode in dušimo toliko časa, da se vse zmehča. Odstavimo in pustimo, da se ohladi.
Kuhan krompir olupimo in narežemo, v trdo kuhano jajce olupimo in sesekljamo, prilijemo kis, dodamo čebulo, papriko in grah, na koleščke narezane olive in kapre. Po okusu solimo in popramo, prelijemo s kisom in oljem ter premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.