Hrenovke v hrustljavem testu

Čas priprave:

30 min

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Hrenovke v hrustljavem testu
Sestavine
Št. oseb
manjše piščančje hrenovke
odmrznjenega listnatega testa
gorčice
kečapa

Opis

piščančje hrenovke, listnato testo, gorčica...

Priprava

Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Hrenovke damo v krop, odstavimo in pustimo 2 minuti. Na pomokani delovni površini testo razvaljamo in razrežemo v 4 pravokotnike, za 2 prsta ožje od dolžne hrenovk.

Hrenovke odcedimo, na koncih jih razrežemo na 4 dele. Na vsak kos testa damo 1/2 žlice gorčice, nanjo položimo hrenovko in testo zvijemo. Pekač obložimo s papirjem za peko, nanj zložimo zvitke tako, da je med njimi dovolj prostora, ker se bo testo med peko napihnilo.

Pekač postavimo v ogreto pečico, pečemo približno 15 minut in takoj še vroče ponudimo s kečapom.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.