|
manjše piščančje hrenovke |
|
odmrznjenega listnatega testa |
|
gorčice |
|
kečapa |
piščančje hrenovke, listnato testo, gorčica...
Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Hrenovke damo v krop, odstavimo in pustimo 2 minuti. Na pomokani delovni površini testo razvaljamo in razrežemo v 4 pravokotnike, za 2 prsta ožje od dolžne hrenovk.
Hrenovke odcedimo, na koncih jih razrežemo na 4 dele. Na vsak kos testa damo 1/2 žlice gorčice, nanjo položimo hrenovko in testo zvijemo. Pekač obložimo s papirjem za peko, nanj zložimo zvitke tako, da je med njimi dovolj prostora, ker se bo testo med peko napihnilo.
Pekač postavimo v ogreto pečico, pečemo približno 15 minut in takoj še vroče ponudimo s kečapom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.