|
ješprenja |
|
kuhane čičerke |
|
kuhanega graha |
|
češnjevih paradižnikov |
|
na kockice narezana zelena bučka |
|
na kockice narezana korenčka |
|
olje in kis |
|
sol in poper |
|
sesekljanega peteršilja (po želji) |
ješprenj, zelenjava
Ješprenj splaknemo in skuhamo v slani vodi. Kuhanega odcedimo in stresemo v skledo. Kockice korenčka v slani vodi kuhamo približno 5 minut, nato dodamo kockice bučke in skuhamo do konca.
Ješprenju dodamo čičerko, grah, umite paradižnike, korenček in bučko, po okusu solimo in popramo, zabelimo z oljem in kisom, potresemo s peteršiljem in dobro premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.