|
gostega jogurta s 3,2 maščobe |
|
mešanega jagodičevja (ribez, maline, borovnice) |
|
sladkorja |
|
instantne želatine fix |
|
(mala) rdečega obliva za sadne torte (želatine) |
gosti jogurt, mešano jagodičevje, sladkor...
Jogurt zmešamo s 4 žlicami sladkorja in instantno želatino fix, nato primešamo približno 100 g jagodičevja in zmes razdelimo v skledice ali kozarce. Pokrijemo jih s prozorno folijo in jih postavimo za najmanj 1 uro v hladilnik.
Obliv za sadne torte zmešamo z 2 žlicama sladkorja in 2 žlicama vode. V kozici zavremo 2 dl vode, dodamo namočeno želatino, primešamo še preostalo sadje in odstavimo. Sadni žele previdno naložimo na jogurtovo strjenko in pustimo, da se ohladi, nato sladico postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.