|
oz. 2 plošči biskvita za torto |
|
lahke pasirane skute |
|
malin |
|
sladkorja |
|
instantne želatine fix |
|
stepene smetane |
|
do 4 žlice sadnega soka ali sadnega likerja |
biskvit za torto, pasirana skuta, maline, stepena smetana...
Iz ene plošče testa izrežemo trikotnike in z njimi obložimo manjšo stekleno ali porcelanasto skledo z oblim dnom. Skuto, maline, sladkor in instantno želatino zmiksamo, nato primešamo še stepeno smetano.
Nadev stresemo v skledo in ga z žlico malo potlačimo, da vmes ni zraka. Nato iz druge plošče testa izrežemo krog, ki se prilega odprtini sklede, in z njim nadev pokrijemo. Skledo pokrijemo s prozorno folijo in jo damo za najmanj 3 ure v hladilnik, da se nadev dobro ohladi in strdi.
Ohlajeno bombo zvrnemo na servirni pladenj, jo oblijemo s sadnim sokom ali likerjem, lahko jo tudi obložimo in oblijemo s prekuhanim sadjem z želatino.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.