|
jajc (za biskvit) |
|
vaniljevega sladkorja |
|
sladkorja |
|
mlete kave |
|
moke |
|
pecilnega praška |
|
sladke smetane (za kremo) |
|
(listi) želatine |
|
mlete kave |
|
čokolade |
|
vaniljevega sladkorja |
|
sladkorja |
|
kuhane ohlajene kave |
jajca, mleta kava, moka, sladka smetana, čokolada....
Za biskvit stepemo čvrst sneg, dodamo sladkor, nežno vmešamo rumenjake in moko. Pečemo v okroglem pekaču (premera 28 cm) na 180 stopinjah 10 minut.
Ohlajen biskvit navlažimo z ohlajeno kuhano kavo.
Za kremo stepemo sladko smetano, dodamo preostale sestavine in ožete liste želatine, ki smo jo stopili v vroči kavi. Premešamo, pustimo, da se ohladi, in sestavimo torto, ki jo po želji potresemo z mleto čokolado.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.