|
kunec |
|
koromač |
|
olja |
|
masla |
|
soli |
|
popra |
|
suhega belega vina |
|
čiste zelenjavne juhe (lahko uporabimo vodo od kuhanja špargljev) |
|
sladke smetane |
glavna jed s prilogo
Kunca razrežemo na kose. Očiščen koromač narežemo na krhlje.
V široki posodi segrejemo olje, nanj damo kose kunca in jih z vseh strani zlato popečemo, solimo in popramo, zalijemo z vinom in malo počakamo, da alkohol izpari.
Nato dodamo maslo in koromač, prilijemo vročo juho in pokrito dušimo približno 30 minut. Če je potrebno, med dušenjem prilijemo še malo juhe ali vroče vode. Nazadnje prilijemo smetano, po okusu dosolimo in popramo, prevremo in odstavimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.